Työnhaku

Voit hakea meille töihin kahdella tavalla. Voit hakea avoinna olevaa työpaikkaa tai rekisteröityä työntekijälistallemme. Tämän jälkeen rekrytointitiimimme on sinuun yhteydessä.

 

Avoimet työpaikatRekisteröidy

Avoimet työpaikat

Baarimikko

Meillä on aina töitä ahkerille ja ammattitaitoisille baarimikoille. Ota vain rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat päästä töihin upeiden työkavereiden seuraksi.

Osa-aikainen

Arctic_Staff-henkilöstövuokraus_henkilöstöpalvelut_henkilöstöratkaisut_vuoropäällikkö

Vuoropäällikkö

Oletko energinen hyvän fiiliksen luoja? Hae meille töihin vuoropäälliköksi. Esimiehenä sinulta odotetaan johtamistaitoja sekä kokemusta ravintola-alalta.

Osa-aikainen

Arctic_Staff-henkilöstövuokraus_henkilöstöpalvelut_henkilöstöratkaisut_baaritarjoilija

Baarimestari

Etsimme koko ajan ammattitaitoisia, tekijätyyppejä baarimestareiksi. Ole vain rohkea ja rekisteröidy työnhakijaksi! Olemme sinuun yhteydessä huomattuamme viestin.

Osa-aikainen

Arctic_Staff-henkilöstö-vuokraus_henkilöstöpalvelut_henkilöstöratkaisut_karaoke-dji

Karaoke / dj

 Onko musiikki lähellä sydäntäsi ja haluaisiko tehdä sitä työksesi? Meillä on töitä innokkaille karaoken vetäjille ja DJ:lle. Ei muuta kuin rekisteröitymään työnhakijaksi. 

Osa-aikainen

Arctic_Staff-henkilöstövuokraus_henkilöstöpalvelut_henkilöstöratkaisut_blokkarii

blokkari

Tehokas ja tarmokas blokkari on jokaisen baarin pitäjän unelma. Mikäli tunnet vetoa ravintolamaailmaa kohtaan, hae meille blokkariksi. 

Osa-aikainen

Meillä voi suorittaa myös harjoitteluja sekä työkokeiluja.

Rekisteröidy työntekijäksemme

Rekisteröitynä työntekijänämme saat välittömästi tiedon avautuvista ja avoimista työpaikoista sekä tarjolla olevista keikkaluontoisista töistä.

Rekisteröityminen työntekijäksi ei velvoita sinua ottamaan paikkaa vastaan , mutta saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjolla olevista töistä ennen niiden asettamista julkiseen hakuun.

Täytä rekisteröitymislomake huolellisesti.

Huomioithan, että antamasi sähköpostiosoite toimii myös tunnuksena henkilökunnan intranettiin, missä ilmoitat työtuntisi.

Rekisteröidy työnhakijaksi